Novou bodovou šňůru chce Chrudim nastartovat proti Příbrami

Tři domácí zápasy v řadě se chrudimským fotbalistům podařilo bodovat, stejný cíl mají i v sobotu 27.4.2024 v 10:15 proti Příbrami. V souboji dvou celků z horní poloviny tabulky budou chtít odčinit zaváhání ze hřiště žižkovské Viktorie.

Chrudimští fotbalisté drží i šest kol před koncem FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY skvělé páté místo, po dvou bodových ztrátách za sebou by ale nyní rádi bodovali naplno. Tým Radka Kronďáka naposledy remizoval doma s Varnsdorfem 1:1, poté podlehl o záchranu bojující Viktorii Žižkov na jejím hřišti 1:3 a jeho jasným cílem je návrat na vítěznou vlnu.

Soupeřem Chrudimi bude celek FK Příbram. Tým, jemuž budou po skončení soutěže části administrativně odečteny dva body, stále drží první polovinu tabulky. S jednobodovou ztrátou právě na pátou Chrudim je Příbram sedmá a na východě Čech tak uvidíme přímý souboj tzv. "o šest bodů". Stejně jako domácí mají i hosté z posledních dvou zápasů jediný bod. Uhráli remízu s Táborskem a přivezli si pětigólový příděl ze hřiště pražské Sparty.

Souboj startuje na Městském stadionu Za Vodojemem v 10:15!

Aktuality

  • Sotorník bude hostovat ve třetí rumunské lize

    17. 8. 2023, 12:34
    Chrudimský záložník Filip Sotorník se v mužstvu neprosadil a odchází na hostování do třetí rumunské ligy, jmenovitě do týmu ACS Foresta Suceava.
  • Hašek je na Dukle, na zkoušku přichází Kopáček

    30. 6. 2023, 06:27
    Další změny se udály v kádru MFK Chrudim. Smlouva skončila obránci Dominiku Haškovi, který odešel do týmu Dukly, na zkoušku naopak přichází ze slavistické rezervy Jakub Kopáček.