Mládežnický zpravodaj č. 109

Jak se vedlo našim mládežnickým týmům v uplynulých týdnech?

U19

36. kolo (předehrávané): FC Písek – MFK Chrudim 4 : 2 (1 : 1)

Branky: 35‘ Novák, 62‘ Čada

Sestava: Kobera, Novák, Kaválek (45´ Lang), Vondrouš, Gerhart, Hromek (83‘ Vavřín), Pešek, Tlustý T. (65‘ Smutný), Čada, Skohoutil, Dalecký (65´Moc)

Hodnocení: V Písku jsme dělali všechno obráceně a domácí nás za naši herní nekázeň zaslouženě trestali. Neakceptovatelný výkon.

Allstars: Nikdo

29. kolo: MFK Chrudim – FK Viktoria Žižkov 3 : 0 (1 : 0)

Branky: 16‘ Skohoutil, 77‘ Holubec, 83´ Dalecký

Sestava: Tlustý J., Novák (78´ Lang), Holubec, Vondrouš, Gerhart, Hromek (71‘ Moc), Holub, Pešek, Tlustý T. (67‘ Dalecký), Skohoutil, Čada (78´ Smutný)

Hodnocení: -

Allstars: Holubec Jakub

30. kolo: FC Táborsko – MFK Chrudim 2 : 4 (0 : 3)

Branky: 21´ Pešek, 29‘ a 31´ Tlustý T., 55´ Skohoutil

Sestava: Tlustý J., Novák, Holubec, Vondrouš, Gerhart, Hromek (76‘ Kaválek), Holub, Pešek, Tlustý T. (70‘ Lang), Skohoutil (70´ Smutný), Čada

Hodnocení: V prvním poločase jsme hráli ve velkém pohybu a aktivitě. Po první brance Libora Peška náš výkon ještě gradoval a po zásluze jsme přidali další dvě branky Tomášem Tlustým. Po pauze na nás nastoupil úplně jiný tým Táborska a domácí nás dostali pod velký tlak a po rohovém kopu nám vstřelili kontaktní branku. Naštěstí se nám povedl rychlý protiútok a v utkání jsme se mohli opět uklidnit. Chvíli před koncem nejlepší hráč domácích Pavel Svatek snížil na 2:4. My jsme své další příležitosti, stejně jako domácí, neproměnili. Vítězství si velmi vážíme, protože Táborsko zejména ve druhém poločase ukázalo svou obrovskou kvalitu, kterou jsme někdy i se štěstím dokázali eliminovat.

Allstars: Pešek Libor

37. kolo (předehrávané): MFK Chrudim – SK Slavia Praha U18 4 : 2 (2 : 1)

Branky: 8‘ a 42´ Tlustý T., 65´ Holub (pen.), 94´ Novák

Sestava: Tlustý J., Novák, Holubec, Vondrouš, Lang (65´ Gerhart), Hromek, Holub, Pešek, Tlustý T. (90‘ Kaválek), Skohoutil (71´ Smutný), Čada (65´ Dalecký)

Hodnocení: V dalším kole jsme přivítali pražskou Slavií. V obrovsky náročném utkání jsme se prezentovali skvělou, disciplinovanou hrou, která nám přinesla další bodový zisk. Vynikající výkony všech hráčů.

Allstars: Tlustý Tomáš

31. kolo: MFK Chrudim – FK Teplice 2 : 4 (1 : 0)

Branky: 12´ Holubec, 78‘ Pešek

Sestava: Kobera, Novák (46´ Gerhart), Holubec (66´ Kaválek), Vondrouš, Lang (72´ Smutný), Hromek, Holub, Pešek, Tlustý T., Skohoutil, Čada (62´ Dalecký)

Hodnocení: S Teplicemi jsme měli utkání skvěle rozehrané, kdy jsme po poločase vedli díky Kubovi Holubcovi, který se pěkně zorientoval v pokutovém území a hezkou střelou nás poslal do vedení. Ve druhém poločase nás hosté vyškolili z produktivity, a nakonec utkání překlopili na svou stranu
a odvezli si vítězství. Dnes mě mrzí, že jsme nedodrželi taktické pokyny, které nám v předchozích zápasech přinášeli ovace.

Allstars: Hromek Lukáš


U18

25. kolo: TJ Sokol Třebeš – MFK Chrudim 0 : 2 (0 : 1)

Branky: 37‘ Olšán, 75‘ Smutný

Sestava: Oberreiter, Bleha, Lang, Fojtů (46. Holeka), Meduna, Olšán (64. Wirkner), Vavřín, Chichak, Moc (80. Tůma), Smutný, Dalecký

Hodnocení: Odehráli jsme spíše bojovný zápas, domácí dobře bránili a vyráželi do nebezpečných brejků, při jednom nás podržel Oberreiter. Chvilku před poločasem se nám podařilo vstřelit branku a ta nám hodně pomohla. Ve druhém poločase jsme neproměnili několik šancí, ale naštěstí jsme přidali druhý gól, domácí pak trefili břevno a tyč. Můžeme být spokojeni s čistým kontem a třemi body. Výkon sice nebyl úplně špatný, ale ...!

Allstars: Lang Matyáš

26. kolo: MFK Chrudim – FC Háje Jižní Město 3 : 1 (1 : 0)

Branky: 40´ a 59´ Smutný, 86´ Dalecký (pen.)

Sestava: Kobera (46´ Podaný), Bleha (82´ Bauer), Tůma, Kaválek, Lang, Dalecký, Olšán (71´ Gocman), Holý, Wirkner, Fojtů (62´ Koutský), Smutný

Hodnocení: Zápas moc krásy nepobral, hosté dobře bránili a my jsme nenavázali na výkony
z minulých zápasů. Dostali jsme se do dvoubrankového vedení, ale dovolili jsme hostům snížit, naštěstí jsme před koncem z penalty výsledek pojistili. Přes výhru nemůžeme být s výkonem spokojeni.

Allstars: Smutný Michal

27. kolo: FK Brandýs - Boleslav – MFK Chrudim 2 : 3 (1 : 1)

Branky: 32´ a 82´ Dalecký 79´ Smutný,

Sestava: Zářecký, Bleha (60´ Novák), Tůma, Holeka (46´ Olšán), Fojtů, Dalecký, Holý, Wirkner (61´ Koutský), Chichak, Moc, Smutný

Hodnocení: Sice jsme tento zápas odehráli v celkem mladé sestavě, ale domácí měli sestavu ještě mladší. My jsme odehráli nejhorší zápas jara, možná celé sezóny. Byli jsme nesoustředění, nepřesní a hlavně chyběl pohyb. Domácí se po naší chybě dostali do vedení. Sice jsme těsně před poločasem vyrovnali a po domluvě v kabině věřili ve zlepšení, to se však nedostavilo a my pokračovali ve špatném výkonu. Může nás těšit jen zisk tří bodů, ale výkon byl mizerný.Pokud takový výkon převedeme v dalších zápasech, tak tvrdě narazíme.

Allstars: Dalecký Radek


U17

36. kolo (předehrávané): FC Písek – MFK Chrudim 0 : 8 (0 : 3)

Branky: 14‘ Mošner, 28‘, 58‘ a 60‘ Drobný, 31´ a 52´ Kohout, 81´ Kaufman, 90´ Boguaj

Sestava: Zářecký – Bleha (60´ Olšán), Procházka, Holeka, Macháček (60´ Meduna) – Látal (60´ Kaufman), Rešetár, Tichý, Mošner (60´ Boguaj) – Kohout (60´ Valenta), Drobný

Hodnocení: Velká herní převaha nebyla v prvním poločase zúročena, po přestávce se produktivita zlepšila a další možnosti jsme bohužel neproměnili.

Allstars: Drobný Lukáš

29. kolo: MFK Chrudim – FK Viktoria Žižkov 4 : 1 (0 : 0)

Branky: 47´ Kohout (pen.), 60´ Valenta, 61´ Drobný, 69´ Boguaj

Sestava: Kolbaba – Rešetár, Procházka (46´ Holeka), Komárek, Macháček– Kaufman (46´ Tichý), Boguaj, Kohout (70´ Látal), Mošner (70´ Dítě) – Drobný, Gocman (46´ Valenta)

Hodnocení: Utkání jsme rozehráli velmi slušně, celý poločas se nám dařila hra, ale možnosti, které jsme si vypracovali, jsme i zahodili, v koncovce jsme klid nedokázali zachovat. Po přestávce se tato činnost zlepšila a výsledek se dostavil velmi brzy. Stínem utkání je zranění Přemka Procházky, přejeme brzké a úplné uzdravení, vítězství věnujeme právě jemu.

Allstars: Boguaj Denis

30. kolo: FC Táborsko – MFK Chrudim 0 : 1 (0 : 0)

Branky: 70´ Mošner

Sestava: Kolbaba – Rešetár, Komárek, Holeka, Macháček – Kaufman (46´ Kohout), Boguaj (70´ Dítě), Tichý (65´ Biško), Mošner (70´ Meduna) – Valenta (65´ Látal), Drobný

Hodnocení: Svižné utkání se hrálo od branky k brance, obrany měly zpočátku navrch, ale domácí pak měli dvě velké šance a výhodu pokutového kopu, všechno ale brankář Kolbaba pochytal. Naše možnosti byly většinou zblokovány (Kaufman, Valenta, Boguaj). Do druhé půle jsme vstoupili lépe, ale naše možnosti opět nebyly využity (Kohout, Tichý, Drobný), na druhé straně nás opět podržel Kolbaba. Utkání nakonec rozhodla skvěle a chytře sehraná standardní situace (autové vhazování) po ose Rešetár – Biško – Mošner, který svůj samostatný nájezd dokázal proměnit a utkání tím rozhodl.

All stars: Kolbaba Pavel


37. kolo (předehrávané): MFK Chrudim – SK Slavia Praha U16 5 : 1 (3 : 1)

Branky: 2‘ a 5´ Kohout, 40´ Hubička (vl.), 80´ Valenta, 84´ Meduna

Sestava: Zářecký – Rešetár, Komárek, Kaválek, Macháček – Boguaj (70´ Látal), Tichý (80´ Olšán), Biško-Mošner (80´ Meduna), Kohout (70´ Valenta), Drobný (70´ Kaufman)

Hodnocení: Souboj s lídrem tabulky jsme odstartovali velmi dobře, což dokládá stav 2:0 již v 5.minutě a mohlo být ještě lépe. Dokázali jsme obranu hostí patřičně zaměstnat, ale přesto přišlo snížení na 1:2 z pohledu hostí, odpověď ale přišla po standardní situaci Rešetára – 3:1. Druhý poločas jsme opět začali aktivně a měli jsme další možnosti k navýšení skóre, ale podařilo se to až střídajícím hráčům Valentovi v 80. minutě a Medunovi v 85. minutě, kteří tak zvýraznili naše zasloužené vítězství.

Allstars: Kohout Lukáš

31. kolo: MFK Chrudim – FK Teplice 4 : 0 (3 : 0)

Branky: 3´ Drobný, 19‘ a 49´ Valenta, 90´ Kaufman

Sestava: Kolbaba – Rešetár, Kaválek, Komárek, Macháček – Biško, Boguaj (75´ Dítě), Kohout (60´ Látal) – Mošner (60´ Meduna), Valenta (60´ Gocman), Drobný (60´ Kaufman)

Hodnocení: Opět se nám vydařil vstup do utkání a dá se říci i celý první poločas, kdy jsme měli velké množství nebezpečných situací a možností ke skórování, ale proměnili jsme jen dvě. Stejně začal i druhý poločas, kdy jsme hned dokázali stav navýšit na 3:0, pak ale po změnách v sestavě u nás i u soupeře měli i hosté možnosti ke skórování, ale neměli přesnou mušku, stejně jako za nás Mošner, Drobný, Meduna, Boguaj. Konečný stav tak upravil v poslední minutě Kaufman po akci Biška do prázdné branky hostí, potvrdili tak naše zasloužené vítězství v náročných klimatických podmínkách pro všechny aktéry utkání.

Allstars: Drobný Lukáš


U16

25. kolo: TJ Sokol Třebeš – MFK Chrudim 0 : 2 (0 : 1)

Branky: 43‘ Růžička, 84‘ Popílek

Sestava: Zavřel, Dvořák (46' Karlík), Andrejs, Tůma, Bažout, Růžička, Horký (61' Zahradník), Uhlíř (61' Schejbal D.), Novák (72' Popílek), Henderson (72' Mrázek), Bauer

Hodnocení: Začátek zápasu byl od nás pasivní, nehráli jsme to co jsme chtěli, což byl konstruktivní fotbal s góly. Místo toho jsme se ale přizpůsobili hře soupeře a začali nakopávat. Ve 44’ jsme se prosadili z útoku, který vedl Bauer po straně, poté dával pod sebe na vápno a z této nahrávky zakončoval Růžička. Tento gól nás velmi nabudil a za stavu 1:0 jsme šli do kabin. Do druhého poločasu jsme vstoupili s větší chutí hrát. Soupeř tlačil cca prvních 20 minut, tak jsme museli provést nějaká střídání pro lepší kombinační hru. Všechna střídání oživila utkání. Zrychlila se naše kombinace a rychlý přechod do útočné fáze. Z toho vyplynula i gólová situace, kdy se prosadil Popílek. V utkání jsme nakonec zvítězili 2:0.

Allstars: Růžička Adam

26. kolo: MFK Chrudim – FC Háje Jižní Město 2 : 1 (1 : 1)

Branky: 13´ Schejbal D. J., 72´ Zářecký)

Sestava: Podaný, Schejbal F. (75' Popílek), Andrejs, Karlík, Zahradník, Koutský (57' Dvořák), Novák (57' Horký), Schejbal D. (69' Zářecký), Růžička, Henderson (69' Mrázek), Bauer

Hodnocení: V prvním poločase jsme předvedli asi nejslabší náš jarní výkon, v naší hře nebylo nic, co bychom chtěli. Soupeř se snažil hrát konstruktivně a poměrně jednoduše překonával naše řady. V poločase se v kabině zlehka zahřmělo a do druhého poločasu jsme nastoupili mnohem lépe a hru překlápěli na naši stranu.

Allstars: Zahradník Marek


27. kolo: FK Brandýs - Boleslav – MFK Chrudim 0 : 4 (0 : 0)

Branky: 48´ a 86´ Bauer, 66´ Růžička, 74´ Uhlíř

Sestava: Zavřel, Horký (46' Schejbal F.), Andrejs, Bažout (57' Uhlíř), Papoušek, Dvořák, Mrázek, Zářecký, Schejbal D. (46' Bauer), Zahradník (57' Henderson), Popílek (57' Růžička)

Hodnocení: Soupeř měl jasný cíl - co nejdéle inkasovat a tomuto cíli propadl v celé síle. Bránili v 10 hráčích téměř ve vlastním pokutovém území, navíc v každém souboji padali na zem a rozhodčí jim to baštil jak dítě krupicovou kaši. Nám se nedařilo využívat námi relativně dobře otevřené prostrory, naše hra tak nebyla efektivní. Do druhého poločasu jsme udělali několik změn a ty se nám vyplatily. Za naši aktivitu a dravost přišla odměna.

Allstars: Zářecký Filip


U15

21. kolo: MFK Chrudim – FK Dukla JM 8 : 0 (5 : 0)

Branky: 5´, 14´, 23´ a 68´ Sadílek, 6´ Brychnáč, 38´, 48´ a 52´ Souček

Sestava: Ondrůšek, Tlapák (53´ Průša), Hilbert, Holeka (53´ Novák), Vaško (41´ Branda), Lorenc, Brychnáč (41´ Valeš), Kusý (53´ Tesař), Souček, Zvěřina, Sadílek

Hodnocení: Další mistrovské utkání, ke kterému k nám přijeli hráči z Prahy se neslo ve stejném duchu jako předcházející utkání. Dobrý vstup do utkání, diktujeme tempo hry, přicházejí šance, góly. Pak polevení, řešení základních herních činností zbytečně složitě atd., s pocitem, že se nic nestane. Proti silnějším soupeřům by se nám to nemuselo vyplatit. Kluky nabádáme při tréninku, aby byli na sebe náročnější, aby dostali správné herní návyky pod kůži. Jen je škoda, že to při zápasech, kdy soupeře máme připraveného nedokážeme hru kontrolovat s větší suverenitou. Více si utkání fotbalově užít.

Allstars: Sadílek Dominik, Ondrůšek Kryštof (chycená penalta)

22. kolo: TJ Svitavy – MFK Chrudim 0 : 4 (0 : 3)

Branky: 4´ Sadílek, 15´ Tlapák, 26´ a 56´ Souček

Sestava: Ondrůšek, Tlapák, Hilbert, Vaško, Juriček, Lorenc, Brychnáč, Kusý, Souček, Zvěřina, Sadílek, Holeka, Branda, Krbálek, Kumpošt, Nejedlý, Paták

Hodnocení: V utkání jsme se snažili prezentovat kvalitní kombinační hrou podloženou dobrou obranou a dobrým pohybem. Kluci do utkání vstoupili dobře a po půl hodině vadli 3:0. Kromě několika střel z větší vzdálenosti soupeře do ničeho nepustili. Po celé utkání jsme byli aktivnějším mužstvem, a po zásluze si připsali 3 body do tabulky.

Allstars: Lorenc Jaroslav

23. kolo: MFK Chrudim – TJ Slavoj Vyšehrad 5 : 0 (3 : 0)

Branky: 9´ a 34´ Sadílek, 31´ Kumpošt, 57´ Souček, 64´ Tesař

Sestava: Ondrůšek, Holeka, Lorenc, Vaško, Tlapák, Brychnáč, Kusý, Branda, Kumpošt, Souček, Sadílek, Juriček, Krbálek, Nejedlý, Polák, Tesař, Valeš

Hodnocení: Do utkání jsme chtěli vstoupit v jiném rozestavení než v uplynulých utkání. Z pozice trenérů jsme chtěli překvapit soupeře, ale hlavně našim klukům do jejich ,,fotbalové hlavy" přinést další herní prvek, který se jim ve fotbalové budoucnosti bude hodit. Záměr byl ve více hráčích, v dobré kombinaci a dobrým pohybem na útočné polovině hřiště, si trpělivě připravovat příležitosti ke vstřelení branek. Důsledným napadáním při rozehře soupeře se snažit ihned získat míč zpět, aby naše obrana (3 obránci) měla co nejméně práce. Záměr - povídání je jedna věc, ale dění na hřišti věc druhá. Ne vždy si kluci ve zvoleném systému dokázali vyhovět. Dobré řešení jsme střídali s tím horším. Při učení nové věci se to stává. Hráčskou kvalitu i přes zásah do rozestavení máme na to, aby si kluci takový zápas více užili.

Allstars: Kumpošt Radovan


U14

21. kolo: MFK Chrudim – FK Dukla JM 5 : 0 (4 : 0)

Branky: 8´ a 42´ Vencl, 14´ Dušek, 19´ Novák, 31´ Benák O.

Sestava: Gabriel (41´ Smrček) – Šustr (54´ Strnad), Nehoda (41´ Kaška), Dvořák, Kurštejn – Benák M. (54´ Wenzl), Dušek, Benák O., Vágner, Vencl (54´ Zlesák), Novák (48´ Mazal)

Hodnocení: Utkání jsme zvládli, ale bohužel za rozhodnuté stavu šla kvalita naší hry dolů. Zápas nám ukázal, na čem je potřeba do příštích zápasů zapracovat.

Allstars: Vencl Filip

22. kolo: TJ Svitavy – MFK Chrudim 0 : 1 (0 : 0)

Branky: 44´ Dobiáš (vl.)

Sestava: Paták (60´ Gabriel) – Šustr, Dušek (60´ Mazal), Zlesák, Kurštejn – Polák (41´ Dvořák), Vencl (60´ Nehoda), Benák O., Vágner (60´ Strnad), Benák M., Novák

Hodnocení: Jednalo se o velmi těžké utkání. Soupeř hrozil z rychlých protiútoků, s tím jsme si dokázali poradit. My jsme si vytvořil několik dobrých příležitostí, ale opět nás srážela přesnost v zakončení.

Allstars: Zlesák Patrik

23. kolo: MFK Chrudim – TJ Slavoj Vyšehrad 12 : 0 (5 : 0)

Branky: 12´, 34´ a 46´ Benák O., 18´, 40´, 74´ a 78´ Novák, 33´ Kaška, 44´, 54´, 62´ a 67´ Vágner

Sestava: Smrček (41´ Paták) – Šustr, Wenzl (44´ Dušek), Zlesák (51´ Nehoda), Kurštejn (41´ Vágner) – Kaška (41´ Vencl), Strnad, Benák M., Benák O., Novák

Hodnocení: Celé utkání jsme kontrolovali a soupeře do ničeho nepouštěli. Zápas měl dobré tempo a kluci chtěli pořád hrát i za rozhodnutého stavu, což nám v minulých zápasech často chybělo. Bohužel se nám opět nepodařilo mnoho dobrých šancí proměnit. Jednalo se o náš nejlepší výkon za celé jaro.

Allstars: Vágner Vojtěch


U13

10. kolo (nadstavba): MFK Chrudim – FK Čáslav 13 : 2

Branky: Uhlíř 3x, Wenzl 2x, Koblížek 2x, Voňka, Ficek, Chaloupka, Dibelka, Mach, Kučera

Sestava: Chaloupka, Ficek, Dibelka, Barvík, Voňka, Smrček, P. L. De Aguiar Ribeiro, Suk, Kučera, Wenzl, Čapka, Koblížek, Uhlíř, Pištora, Mach

Hodnocení: V sobotu jsme sehráli další MU proti FK Čáslav, tentokráte na trávě. Kluci do zápasu vlétli, jak kdyby to bylo první utkání. Začali hned od začátku hrát to, co jsme si řekli před utkáním. Hrát kombinačně, stavět hru, zakončit střelou do brány a užít si to, jako v tréninku. To byl zrod důležitého vítězství, které ukázalo dobrou práci odváděnou při tréninku a také převedenou do praxe. Není jednoduchého utkání v této skupině, a kdyby se podařilo proměnit všechny šance, tak by utkání skončilo ještě výrazněji. Na druhou stranu, je dobré říci, že FK Čáslav zachránil velmi dobře chytající gólman. Klukům se však podařilo najít cestu na jeho překonání. Bylo k vidění spousta pěkných akcí a přímočarých útoků, zakončených gólem. Nebylo slabého článku, všichni si zaslouží pochvalu. V čem se ale ještě musíme zlepšovat, je vyvarování se individuálních chyb, které nás sice učí, ale občas přivádí i do komplikací, v kterých si ne vždy víme rady, to však dělá fotbal krásným a napínavým až do posledního hvizdu rozhodčího.

Allstars: Ficek Šimon

11. kolo (nadstavba): SK Sparta Kolín – MFK Chrudim 5 : 6

Branky: Koblížek, Chaloupka, Kučera, Barvík, Janeš, Čapka

Sestava: Chaloupka, Dibelka, Barvík, Voňka, P. L. De Aguiar Ribeiro, Kučera, Čapka, Koblížek, Pištora, Mach, Janeš, Sokol

Hodnocení: V neděli jsme sehráli utkání v Kolíně, kde na nás čekal velmi dobrý soupeř, ale to těžko si vybírat v této skupině. Kluci vlétli do zápasu, jak jsme si řekli, zdravě a dravě namotivováni. Od začátku soupeře zasypali útoky, že byli tak překvapeni, že dobu nevěděli, co hrát. Dařilo se bortit

rozehrávku, stavět hru a kombinačně hrát, až do zakončení na bránu. Branek bylo z naší strany 6, postupně se prosadil v první třetině Adam Koblížek a Tadeáš Barvík, v druhé třetině Marek Chaloupka a Aleš Kučera a v poslední třetině to byl Radim Čapka a Šimon Janeš. Všechny branky padli po kombinační hře a s dostatečnou odvahou vystřelit a zakončit ve správný moment. Kluci si sáhli na pokraj svých sil. Nevypustili žádný souboj a hráli jako tým. Není co vyčítat, snad jen to, že nebylo více diváků, protože tenhle zápas byl velice dobrý a snese nejvyšší hodnocení.

Allstars: Chaloupka Marek


U12

10. kolo (nadstavba): MFK Chrudim – FK Čáslav 10 : 2

Branky: 2´,9´,61´Teplý, 17´,47´ Bažant, 75´,84´ Dubina, 33´ Rykýř, 63´ Podlucký, 89´ Říha

Sestava: Šupík , Vrba, Adam, Bažant, Dubina, Kaluža, Laštůvka, Nekvinda, Pilař, Podlucký, Rykýř, Říha, Souček, Teplý, Vancl

Hodnocení: Do zápasu jsme vstoupili agresivně a rychlou kombinací jsme soupeře přehrávali, což se projevilo i na vstřelených brankách. První dvě třetiny jsme byli jasně lepší a občasné výpady soupeře jsme eliminovali. Poslední třetina z naší strany už neměla takovou kvalitu, jak ty dvě předchozí. Soupeř toho využil, když vstřelil dvě branky a měl i další šance. Mrzí nás, že těch branek vstřelených z naší strany nebylo více. Šancí bylo hodně, ale bohužel i ze dvou metrů přestřelíme branku. Musíme na zakončení víc pracovat a řešit situace v posledních deseti metrech před brankou soupeře lépe.

Allstars: Bažant Jan

11. kolo (nadstavba): SK Sparta Kolín – MFK Chrudim 3 : 7

Branky: 46´, 62´ a 69´ Teplý, 19´,21´ Fianda, 65´ Bažant, 87´ Souček

Sestava: Šupík, Radek, Nekvinda, Vrba, Teplý, Kaluža, Souček, Laštůvka, Bažant, Podlucký, Fianda, Gellér, Kvoch, Staněk

Hodnocení: Zápas jsme zvládli jak po herní stránce, tak i výsledkově. Po prvním gólu kluci nesklopili hlavy jako ve většině zápasů. Do pěti minut srovnali výsledek a převzali aktivitu na hřišti. Každou třetinu vyhráli. Věřili si jak v osobních soubojích, tak i ve hře 1v1.Hra byla lepší než v minulém zápase, za což jsme rádi. Většina hráčů na hřišti pochopila, co po nich chceme, a za to byli šodměněni předváděnou hrou, která se snad i líbila a byla sladkou tečkou – výhrou v zápase. Děkujeme hráčům za předvedený výkon a rodičům za podporu.

Allstars: Kaluža Matěj, Souček Daniel

Aktuality

  • Sotorník bude hostovat ve třetí rumunské lize

    17. 8. 2023, 12:34
    Chrudimský záložník Filip Sotorník se v mužstvu neprosadil a odchází na hostování do třetí rumunské ligy, jmenovitě do týmu ACS Foresta Suceava.
  • Hašek je na Dukle, na zkoušku přichází Kopáček

    30. 6. 2023, 06:27
    Další změny se udály v kádru MFK Chrudim. Smlouva skončila obránci Dominiku Haškovi, který odešel do týmu Dukly, na zkoušku naopak přichází ze slavistické rezervy Jakub Kopáček.