Petr Juliš v nominaci na kemp reprezentace U20! Látal náhradníkem

Hned dva chrudimští odchovanci jsou ve v širší nominaci trenérů Pavla Šustra a Petra Papouška na tréninkový kemp reprezentace U20! Petr Juliš je v základní nominaci, David Látal čeká jako náhradník na telefonu na případnou šanci.

Český výběr do 20 let se sejde v neděli 4. června a následně zamíří do Břízek u Jablonce nad Nisou, kde stráví krátké soustředění do středy 7. června. V roli hlavního trenéra povede mužstva Pavel Šustr, jenž u výběru do 20 let působil v předchozích měsících v roli asistenta trenéra Aleše Křečka.

Nominaci na červnové soustředění najdete ZDE. V nové sezóně se tým do 20 let může těšit na sérii přípravných utkání v rámci Elitní ligy. Nejbližší dva zápasy jsou na programu v září, kdy český tým nastoupí v Rumunsku a v domácím prostředí přivítá Itálii.

Petru Julišovi přejeme na srazu hodně štěstí!

Aktuality

  • Sotorník bude hostovat ve třetí rumunské lize

    17. 8. 2023, 12:34
    Chrudimský záložník Filip Sotorník se v mužstvu neprosadil a odchází na hostování do třetí rumunské ligy, jmenovitě do týmu ACS Foresta Suceava.
  • Hašek je na Dukle, na zkoušku přichází Kopáček

    30. 6. 2023, 06:27
    Další změny se udály v kádru MFK Chrudim. Smlouva skončila obránci Dominiku Haškovi, který odešel do týmu Dukly, na zkoušku naopak přichází ze slavistické rezervy Jakub Kopáček.