Na apríla vyzveme doma Prostějov

Druhé domácí utkání v řadě čeká fotbalisty MFK Chrudim, po Táborsku dorazí k Vodojemu Prostějov, což je opět soupeř ze spodních pater tabulky FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY! Povede se tentokrát svěřencům trenéra Radka Kronďáka bodovat naplno?

Fotbalisté Prostějova se v tabulce FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY také nepohybují v místech, kde by si představovali. Nyní jim patří dokonce až dvanácté místo tabulky jen s jednobodovým náskokem na první sestupovou pozici. Prostějov navíc v jarní části ještě nevyhrál, dokonce získal jen jeden bod za remízu s Varnsdorfem. Následně totiž shodně v poměru 0:2 nestačil na olomouckou rezervu a Příbram, po čemž se musí na přímo potýkat se záchranářskými starostmi. Nejlepším střelcem Prostějova je se šesti brankami záložník Jan Koudelka, pětigólový Kušej již dává góly v ligové Mladé Boleslavi.

Chrudim v jarní části taktéž zatím nevyhrála, dohromady s podzimem čeká na tříbodovou radost již sedm zápasů. Na jaře ze tří zápasů však získala tři body po remízách 0:0 v Jihlavě, 0:0 na Spartě B a doma 1:1 s Táborskem. Nyní má tak další pokus, jak hladovým vlkům ze spodních pater tabulky odskočit.

Souboj odstartuje na stadionu Za Vodojemem v sobotu 1.4.2023 v 10:15! Utkání můžete sledovat v přímém přenosu na streamu zde.

Aktuality

  • Sotorník bude hostovat ve třetí rumunské lize

    17. 8. 2023, 12:34
    Chrudimský záložník Filip Sotorník se v mužstvu neprosadil a odchází na hostování do třetí rumunské ligy, jmenovitě do týmu ACS Foresta Suceava.
  • Hašek je na Dukle, na zkoušku přichází Kopáček

    30. 6. 2023, 06:27
    Další změny se udály v kádru MFK Chrudim. Smlouva skončila obránci Dominiku Haškovi, který odešel do týmu Dukly, na zkoušku naopak přichází ze slavistické rezervy Jakub Kopáček.