Herně nám to sedlo, jen chybělo štěstí, smutní Koželuh

Další domácí zápas sehráli chrudimští hráči na domácí půdě, a nakonec z toho byla remíza proti rezervě Sigmy Olomouc. O tom, co změnili do dobrého druhého poločasu nebo co je důvodem toho, že Chrudim nedostává tolik branek se nám rozpovídal obránce Josef Koželuh.

Jak bys zhodnotil zápas?
První poločas byl docela vyrovnaný. Měli jsme tam nějaké šance, ale nebylo jich moc. Myslím si, ale že jsme to tam měli dotlačit v druhé půli, kdy jsme soupeře přehrávali a nepouštěli ho do protiútoků a bohužel chyběl akorát ten gól. Neměli jsme to štěstí, které bychom dnes potřebovali.

První poločas kontrolovala míč více Olomouc, ale ve druhém poločase jste to byli vy, kdo měl více ze hry. Co jste o poločase změnili?
Měli jsme lepší nabídku, více jsme chtěli balóny za obranu, bylo tam více náběhů než v prvním poločase a myslím si, že nám ten druhý poločas prostě dobře sednul herně.

Olomouc hrála s hodně zataženou obranou. Jak se vám do ní útočilo?
Myslím si, že se paradoxně útočilo docela dobře, protože měli na stranách hodně prázdného prostoru, kde jsme toho dobře využívali, akorát nám prostě chyběl ten gól.

Co se týče vaší obrany, tak jste neměli nějaké větší problémy. Jste už více sehraní než na začátku sezóny?
Ano. Myslím si, že se nám obrana sehrála opravdu dobře. Už jsme si na sebe více zvykli a teď nám to funguje dobře. Víme o sobě, jsme v obraně sehraní, takže doufám že to takhle bude pokračovat dále.

Kolem osmapadesáté minuty jsi tam měl šanci, ale bohužel jsi nezasáhl míč, tak co chybělo?
Chybělo tomu více klidu. Byl jsem tam úplně sám a mohl jsem to vzít na dva doteky a říct gólmanovi kam to chce, ale bohužel to tam nespadlo.

Tabulka ligy

5. SK Líšeň 2019 20 22:22 28
6. FC Zbrojovka Brno 19 26:23 27
7. FC Sellier & Bellot Vlašim 19 24:21 27
8. MFK Chrudim 19 31:30 27
9. FC Vysočina Jihlava 19 29:26 26
10. SK Sigma Olomouc B 19 24:30 26
11. SFC Opava 19 20:21 25

Aktuality

  • Sotorník bude hostovat ve třetí rumunské lize

    17. 8. 2023, 12:34
    Chrudimský záložník Filip Sotorník se v mužstvu neprosadil a odchází na hostování do třetí rumunské ligy, jmenovitě do týmu ACS Foresta Suceava.
  • Hašek je na Dukle, na zkoušku přichází Kopáček

    30. 6. 2023, 06:27
    Další změny se udály v kádru MFK Chrudim. Smlouva skončila obránci Dominiku Haškovi, který odešel do týmu Dukly, na zkoušku naopak přichází ze slavistické rezervy Jakub Kopáček.