Slavia bude chtít doma urvat vítězství, ale to my taky, říká Hašek

Již zítra čeká chrudimské fotbalisty venkovní duel proti Slavii Praha B, který může Chrudim bodově posunout až na čtvrtou pozici. Před utkáním jsme se zeptali obránce Dominika Haška, jak budou k zápasu přistupovat nebo co se zlepšilo před sérii výher.

Aktuálně máte sérii tří výher v řadě, tak čím si myslíš že to je?

Řekl bych, že si to celkově sedlo. Lépe bráníme, jsme více nebezpeční vepředu, a hlavně svědomitěji plníme taktické věci které dostáváme od trenérů.

Další zápas vás čeká Slavia Praha B. Jaká bude podle tebe jejich největší zbraň?

Jsou to mladí kluci, takže budou určitě hodně běhat a zápas bude jistě ve vysokém tempu, ale myslím si, že to není nic na co bychom nebyli zvyklí a připravení.

Jak tenhle zápas bude podle tebe probíhat? Bude to o nasazení nebo třeba taktice

Nasazení v zápase určitě nemůže chybět, věřím ale, že jsme lépe takticky nachystaní než Slavia. Samozřejmě se budeme snažit vstřelit první gól a trošku se uklidnit.

V jakých ohledech si myslíš že to bude jiné, oproti duelu s Duklou?

Pro nás to doufám jiné nebude. Když k tomu přistoupíme stejně dobře takticky a se stejným nasazením jako s Duklou, tak máme velkou šanci uhrát dobrý výsledek.

Myslíš si, že může zápas nějak ovlivnit to, že Slavia v posledním zápase prohrála s Olomoucí vysoko 4:0?

Samozřejmě je možné, že se to nějak podepsalo na psychice týmu, ale to nic nemění na tom, že budou chtít na domácím stadionu vyhrát, ale to my taky.

Tabulka ligy

9. SK HS Kroměříž 7 8:10 7
10. FK Viktoria Žižkov 7 12:15 7
11. FK Příbram 7 7:12 7
12. MFK Chrudim 7 11:15 6
13. AC Sparta Praha B 7 10:15 5
14. SK Sigma Olomouc B 7 8:14 5
15. 1. SK Prostějov 7 8:16 5

Aktuality

  • Sotorník bude hostovat ve třetí rumunské lize

    17. 8. 2023, 12:34
    Chrudimský záložník Filip Sotorník se v mužstvu neprosadil a odchází na hostování do třetí rumunské ligy, jmenovitě do týmu ACS Foresta Suceava.
  • Hašek je na Dukle, na zkoušku přichází Kopáček

    30. 6. 2023, 06:27
    Další změny se udály v kádru MFK Chrudim. Smlouva skončila obránci Dominiku Haškovi, který odešel do týmu Dukly, na zkoušku naopak přichází ze slavistické rezervy Jakub Kopáček.