Namlsaná Chrudim hostí Jihlavu

Po úspěšné první srpnové sobotě je před chrudimskými fotbalisty další výzva! Na domácí půdě budou hostit Vysočinu Jihlava a rádi by předvedli podobný koncert jako v prvním duelu proti Příbrami. Zápas startuje v sobotu 13.8.2022 v 10:15.

Utkání 2. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY mezi kluby MFK Chrudim a FC Vysočina Jihlava startuje v sobotu 13.8.2022 v 10:15!

Vstupenky na zápas ONLINE: https://bit.ly/3Afdxw4
Přímý přenos zápasu: https://bit.ly/3bO4Tv9
Textový přenos zápasu: https://bit.ly/3JTnQJh

„Jasným cílem je navázat na sobotní zápas s Příbrami, ale dvě utkání za sebou doma jsou vždycky ošemetné. To nemění nic na tom, že budeme chtít znovu vyhrát za tři body," vyjádřil se k sobotnímu utkání proti Jihlavě trenér Radek Kronďák. Sám ale dobře ví, že jeho svěřence nečeká nic jednoduchého. Vysočina Jihlava v úvodních dvou kolech nenašla přemožitele. V úvodním kole nejprve dokázal zvítězit výsledkem 2:0 na půdě Vlašimi, minulý víkend na domácí půdě remizovala s rezervou Sigmy Olomouc výsledkem 1:1. Se čtyřmi body jí tak v tabulce patří průběžná čtvrtá příčka.

V Chrudimi je také veselo, po vysokém vítězství nad Příbramí panuje v kabině dobrá nálada. Se skóre 3:3 a třemi body se jediný východočeský zástupce ve druhé lize drží osmé místo. Nad Jihlavou dokázala Chrudim zvítězit již v přípravě výsledkem 2:1, když vítěznou branku vsítil krátce po začátku druhého poločasu útočník Tomáš Jedlička.

Aktuality

  • Sotorník bude hostovat ve třetí rumunské lize

    17. 8. 2023, 12:34
    Chrudimský záložník Filip Sotorník se v mužstvu neprosadil a odchází na hostování do třetí rumunské ligy, jmenovitě do týmu ACS Foresta Suceava.
  • Hašek je na Dukle, na zkoušku přichází Kopáček

    30. 6. 2023, 06:27
    Další změny se udály v kádru MFK Chrudim. Smlouva skončila obránci Dominiku Haškovi, který odešel do týmu Dukly, na zkoušku naopak přichází ze slavistické rezervy Jakub Kopáček.