Donát s Koželuhem znovu v nominaci do reprezentace

Závěrečné reprezentační akce letošní sezonu znovu přinesou chrudimské tváře v dresu českého národního týmu. Nominováni do důležitých a zajímavých zápasů byli chrudimští zadáci Josef Koželuh a Denis Donát.

Josef Koželuh dostane znovu šanci se představit v dresu národního týmu v kategorii U20. Zadák MFK Chrudim, který v jarní části odehrál v chrudimské defenzívě celkem 842 minut, se může představit v českém dresu v přípravném zápase proti Chorvatsku. Reprezentace do dvaceti let má sraz tuto sobotu 28. května, další dny bude trávit v Brně, kde také na stadionu SK Líšeň odehraje zápas ve středu 1. června s výkopem od 16:00.

Denise Donáta čeká mnohem důležitější mise. Je v nominaci do reprezentace U21, kterou čeká rozhodující fáze a klíčové zápasy v kvalifikaci o postup na mistrovství Evropy. Tým trenéra Jana Suchopárka v červnových utkáních proti Anglii a Andoře bude hájit postavení na čele skupiny.

Aktuality

  • Sotorník bude hostovat ve třetí rumunské lize

    17. 8. 2023, 12:34
    Chrudimský záložník Filip Sotorník se v mužstvu neprosadil a odchází na hostování do třetí rumunské ligy, jmenovitě do týmu ACS Foresta Suceava.
  • Hašek je na Dukle, na zkoušku přichází Kopáček

    30. 6. 2023, 06:27
    Další změny se udály v kádru MFK Chrudim. Smlouva skončila obránci Dominiku Haškovi, který odešel do týmu Dukly, na zkoušku naopak přichází ze slavistické rezervy Jakub Kopáček.