Mládežnický zpravodaj č. 65

Co se stalo v uplynulém období?


HRÁČI U-19:

FC MAS Táborsko - MFK Chrudim 2:3 (0:2)

branky: Musílek 3 x

sestava: Janůj, Novák, Černý, Vondrouš, Češka, Holub, Sedlák, Gerhart, Skohoutil, Musílek, Straka, Leníček, Tlustý T., Bauer

hodnocení: Táborsko jsme se snažili hned od úvodních minut vysoko napadat a v útočné fázi se snažit být fotbalovějším týmem. Oba záměry nám úplně nevycházely. V presinku jsme občas zaspali a pak jsme měli plné ruce i nohy práce, abychom domácí zastavovali při rychlých výpadech do naší otevřené obrany. V prvních dotecích a přihrávkách jsme tentokrát moc kvalitní nebyli, míč nám někdy až příliš překážel a kombinace nám tak bohužel vázla. V polovině prvního poločasu jsme hru více zorganizovali, zatáhli a hráli na rychlé protiútoky, což se nám dařilo a vstřelili jsme dvě branky. Domácí tutovku nejprve zneškodnil Honza Janůj a při druhé příležitosti soupeř vysoko přestřelil.

Po výměně stran jsme se chtěli vrátit k napadání, domácí ale hru zjednodušili, takže se náš způsob hry minul účinkem, a tak jsme se museli opět vrátit do bloku. Bohužel jsme si mezi 55´ - 60´ vybrali hluchou „pětiminutovku“ a soupeř po našich chybách dvakrát udeřil. My jsme se snažili hrát nadále fotbal a vytvořili jsme si dost příležitostí na to, abychom utkání rozhodli v náš prospěch. Kýžená třetí branka nakonec přišla v 85´, kdy svůj „hattrick“ dokončil Roman Musílek.


RMSK Cidlina Nový Bydžov - MFK Chrudim 0:12 (0:4)

branky: Musílek 4 x, Skohoutil 2 x, Brychnáč 2 x, Bauer, Pilař, Gerhart, Sedlák

sestava: Tlustý J., Krška, Vondrouš, Češka, Tlustý T., Sedlák, Gerhart, Skohoutil, Musílek, Bauer, Pilař, Černý, Vích, Brychnáč

hodnocení: V Chudonicích jsme sehráli další ze série přípravných utkání. Dnešní výsledek hovoří o průběhu celého utkání. V prvním poločasu jsme dobře kombinovali, hráli v tempu, a po pěkných akcích jsme vstřelili 4 branky. Druhý poločas jsme náš výkon ještě vygradovali a tlačili se více do zakončení, domácí postupně odpadávali a my jsme stříleli jednu branku za druhou.


HRÁČI U-14:

FK Pardubice – MFK Chrudim 6:2 (hráno 4 x 25´)

branky: Filip Zářecký a Daniel Branda

sestava: Fogl T., Paar A., Branda D., Daniel A., Krbálek O., Hilber J., Tesař J., Dvořák L., Zvěřina M., Moravec M., Beránek M., Sadílek D., Juris M., Procházka P., Dvořák O., Holčapek F., Zářecký F.

hodnocení: Utkání v Pardubicích mělo velkou kvalitu, kterou podpořili nejenom hráči Pardubic doplněné o hráče z její RFA, ale i naši borci včetně 4 hráčů z 2007. Kvůli většímu počtu hráčů na obou stranách jsme se domluvili na netradičním formátu 4 x 25 minut. Utkání se odehrálo ve vysokém tempu, domácí byli aktivnější, více na míči, ale do šancí jsme je moc nepouštěli. Naše protiútoky také snesly určité měřítko. Oba gólmani si zachytali, obrana hrála pozorně, dali jsme dvě branky, proto škoda jen několika opravdu vyložených šancí. Ale i přesto si myslím, že jsme na naše podmínky odehráli kvalitní utkání a byli zdatným soupeřem domácímu družstvu, a proto si kluci dnes pochvalu opravdu zaslouží.

Aktuality

  • Sotorník bude hostovat ve třetí rumunské lize

    17. 8. 2023, 12:34
    Chrudimský záložník Filip Sotorník se v mužstvu neprosadil a odchází na hostování do třetí rumunské ligy, jmenovitě do týmu ACS Foresta Suceava.
  • Hašek je na Dukle, na zkoušku přichází Kopáček

    30. 6. 2023, 06:27
    Další změny se udály v kádru MFK Chrudim. Smlouva skončila obránci Dominiku Haškovi, který odešel do týmu Dukly, na zkoušku naopak přichází ze slavistické rezervy Jakub Kopáček.