Mládežnický zpravodaj č. 64

co přineslo uplynulé období?

HRÁČI U-19:

FC Hlinsko „muži“ - MFK Chrudim U19 3:3 (3:2)

branky: Gregovský, Zvolánek, Musílek

sestava: Janůj, Horák, Vondrouš, Gregovský, Gerhart, Novák, Sedlák (C), Bauer, Holub, Zvolánek, Musílek (Kozák, Skohoutil, Češka, Tlustý T.)

hodnocení: V prvním utkání přechodného období jsme se střetli s divizním týmem mužů, celkem FC Hlinsko.

Od úvodního hvizdu jsme se prezentovali běhavým, kombinačním fotbalem, kdy naše hra měla v určitých fázích velmi slušné parametry. O zajímavé okamžiky tedy rozhodně nebyla nouze a velmi dobrý rozhodčí p. Kvaček ukázal celkově pětkrát na středový puntík. Tři branky bohužel padly po podobných akcích do naší sítě, ale díky proměněné penaltě Vojty Gregovského a hezké akci individuální Michala Zvolánka, jsme byli pořád v těsném závěsu.

Po změně stran jsme se více usadili na polovině domácích a náš výkon jsme ještě více vystupňovali a snažili jsme se vítězství strhnout na svou stranu, ale to už se nám nepodařilo. Utkání nám dnes přineslo další cenné zkušenosti, ve kterém jsme se setkali se zkušeným, taktickým, do rychlosti hrajícím soupeřem.


HRÁČI U-18:

MFK Chrudim - Moravská Třebová 4:0 (3:0)

branky : Krška, Černý, Skohoutil, Češka
sestava : J. Tlustý - Rozsypal, Černý ( Vaníček), Krška, Kühr - Mec, Češka , Vích , Modrovič ( Gering) - Skohoutil , T.Tlustý ( Valenta)

hodnocení: Do posledního mistrovského utkání jsme solidně vstoupili , dali jsme brzo vedoucí branku , ale pak nás zrazovala finální fáze ( jako ve většině zápasů) a tak jsme pojistky přidali až před koncem poločasu . Ve druhém poločase jsme pod dojmem vedení polevili a přidali pouze jednu branku , což se nám také během podzimní části stávalo . Za podzimní část můžeme poděkovat , protože podávali kvalitní výkony a během 15 zápasů ztratili pouze dva body za remízu . Ale vždy je co zlepšovat.


HRÁČI U-17:

FC MAS Táborsko - MFK Chrudim 0:7 (0:4)

branky: Pilař 3, Kosina a Novotný L. po 2

sestava: Tlustý J. – Dalecký ( 46. Bleha ), Hromek ( 75. Novotný L. ), Lang , Moc ( 60. Fojtů ) – Holý ( 70. Tichý ), Vavřín ( 70. Čada ) , Tichý

( 46. Nepovím ) – Kosina ( 70. Dalecký ), Čada ( 46. Pilař ), Novotný L. ( 46. Růžička )

hodnocení: Potkali jsme se s týmem, který je ve druhé skupině ČLD na 9.místě a od začátku se hrál svižný fotbal s velmi dobrým nasazením, nechyběla snaha o kombinaci a zakončení na obou stranách. My jsme byli v tomto ohledu nebezpečnější i přesnější, takže jsme dokázali vstřelit čtyři branky, z nichž za zmínku stojí ta Lukáše Novotného "á la Schick" po rohu soupeře. Ve druhém poločase jsme už na hřišti dominovali, měli jsme spoustu možností, ale buďto jsme nebyli přesní nebo nás vychytal domácí brankář. Hráči přistoupili k utkání tak, jak se má a na všech atributech hry to bylo poznat.


HRÁČI U-15:

RMSK Cidlina : MFK Chrudim 1:4

branky: Poborský 2, Kohout, Uhlíř

sestava:

hodnocení: BUDE DOPLNĚNO PO ODESLÁNÍ TRENÉRY

fotogalerie: https://bit.ly/3wQ02zv


HRÁČI U-14:

RMSK Cidlina – MFK Chrudim 11:2 (5:1)

branky: 2x Daniel Branda

sestava: Fogl T., Branda D., Daniel A., Krbálek O., Vaško O., Hilber J., Růžička J., Juriček D., Tesař J., Holeka V., Dvořák L., + 4x 2007

hodnocení: Hráči z Nového Bydžova nám ukázali, s jakou lehkostí se dá hrát fotbal. My si ten kalich hořkosti musíme vypít až do dna a snad brzy se od něj odrazíme k lepším zítřkům. Vlivem nemocí, karantén a zranění jsme byli rádi, že jsme vůbec poskládali základní jedenáctku.

Máme připravené kvalitní zápasy s kvalitními soupeři a v tomto zápase jsme toho ukázali opravdu hodně málo, proto se musíme do příštího zápasu lépe připravit. Kluci si musí uvědomit, že to, co pro sebe dělají, je prostě někdy málo, a je potřeba na sobě víc přidat.

Fotogalerie

Aktuality

  • Sotorník bude hostovat ve třetí rumunské lize

    17. 8. 2023, 12:34
    Chrudimský záložník Filip Sotorník se v mužstvu neprosadil a odchází na hostování do třetí rumunské ligy, jmenovitě do týmu ACS Foresta Suceava.
  • Hašek je na Dukle, na zkoušku přichází Kopáček

    30. 6. 2023, 06:27
    Další změny se udály v kádru MFK Chrudim. Smlouva skončila obránci Dominiku Haškovi, který odešel do týmu Dukly, na zkoušku naopak přichází ze slavistické rezervy Jakub Kopáček.