Skvělý rozjezd našeho ligového dorostu

Úspěch v přípravě našeho dorostu si zaslouží samostatný článek!!! 13 gólů ve dvou zápasech a dvakrát nula vzadu

MFK Chrudim – SK Spartak Slatiňany 7:0

Hodnocení: Po krátké přestávce jsme se v rámci letního soustředění ve Skutči potkali s mužstvem Slatiňan, hrající mužskou 1. B třídu krajského přeboru. Utkání jsme hráli netradičně na 3 x 30´, abychom rozložili síly mezi všechny hráče. Utkání se odehrávalo převážně na polovině Slatiňan a naší převahu jsme postupně vyjádřili 7-mi brankami. Nutno podotknout, že si i hosté vypracovali pár možností, ale proti byli naši brankáři. S předvedenou hrou můžeme být spokojení.

Sestava: Adámek, Bauer, Černý, Češka, Gerhart, Gregovský, Holub, Klesal, Krška, Leníček, Mec, Modrovič, Musílek, Novák, Nykodým, Rozsypal, Sedlák, Skohoutil, Špánik, Tlustý T., Tlustý J., Tuček, Vích, Vondrouš

Branky: Musílek 3 x, Bauer, Češka, Novák, Nykodým

Odkaz na web: https://bit.ly/3ziOswZ


FK Šumperk - MFK Chrudim 0:6

Hodnocení: V neděli 18. 7. jsme zajížděli na odvetné přátelské utkání do Šumperka. Se soupeřem jsme se utkali již v červnu a tak jsme věděli, co nás bude zhruba čekat. Oba týmy byly bezprostředně po soustředění, ale zrovna na nás to znát úplně nebylo. Kluci se odprezentovali aktivní hrou po celých 90´ a soupeře jsme přehrávali. K vidění bylo mnoho pohledných akcí a vítězství 6:0 v náš prospěch je proto naprosto zasloužené.

Sestava: Tlustý J., Rozsypal, Gregovský, Vondrouš, Holub, Sedlák (C), Tlustý T., Musílek, Nykodým, Skohoutil, Bauer, Černý, Češka, Janůj, Krška

Branky: Musílek, Bauer, Skohoutil 2 x, Sedlák 2 x

Odkaz na web: https://bit.ly/3zfl2zA

Aktuality

  • Sotorník bude hostovat ve třetí rumunské lize

    17. 8. 2023, 12:34
    Chrudimský záložník Filip Sotorník se v mužstvu neprosadil a odchází na hostování do třetí rumunské ligy, jmenovitě do týmu ACS Foresta Suceava.
  • Hašek je na Dukle, na zkoušku přichází Kopáček

    30. 6. 2023, 06:27
    Další změny se udály v kádru MFK Chrudim. Smlouva skončila obránci Dominiku Haškovi, který odešel do týmu Dukly, na zkoušku naopak přichází ze slavistické rezervy Jakub Kopáček.