Rekordní přečtení článku a další statistiky

Náš nový web brzy oslaví 6 měsíců od svého spuštění (nyní 4,5 měsíce od spuštění) a právě tento víkend jsme zaznamenali nový rekord! A čísla u všech vydaných článků i nadále rostou !!!

Dne 30. 5. jsme vydali náš 14. Rozhovor s Luckou Šmahelovou, který za pouhý jeden týden dosáhl víc jak 1052 x přečtení (kliknutí na článek) a tím překonal rekord článku z 1. 3 - Rozhovor s Martinem Škrhou, který ke stejnému počtu přečtení potřeboval 3 měsíce. Jde o rekord celého nového webu MFK. Škoda, že nemáme statistiky "Rozhovorů", které vznikly ještě na starém webu. Jistě by byly také zajímavé.


1. nejčtenější rozhovor - Lucie Šmahelová - datum vydání 30. 5 - ke dnešku 1052 x Lucie

2. nejčtenější rozhovor - Martin Škrha - datum vydání 1. 3. - ke dnešku 1049 x Martin

3. nejčtenější rozhovor - Tomáš Sochor - datum vydání 25. 1. - ke dnešku 783 x Tomáš


Další statistiky: Tento článek je celkově 148. od začátku nového webu. Tedy včetně hlavního webu našeho klubu.

Týdenní shrnutí zápasů a hodnocení Mládežnický zpravodaj si průměrně každý týden přečte přes 350 čtenářů.

Článek o dívčím náboru #HOLKYTAKY si přečetlo 451 čtenářů, o příměstském kempu Příměstský kemp 577 čtenářů, Na Slovíčko má zatím pouze 3 díly, ale průměrně 613 x kliknutí.

Posledním přírůstkem na našem mládežnickém webu je pravidelná Víkendová pozvánka, kterou jste si otevřeli 730x i se 4. dílem Víkendová pozvánka 12. - 13. 6., která je připravena a zveřejněna na následující víkend. První 3 díly byly vždy pouze upravené z původního článku.


Děkujeme, že i díky Vám se stal web mládeže MFK tolik čtený a populární. Historie článků se ukládá v sekci mládež a můžete se tak kdykoliv vrátit a přečíst vše, co Vás zajímá.


Nezapomeňte, že si odkaz na mládežnickou část webu (nebo celý web mfkchrudim.cz) můžete uložit jako oblíbený odkaz jak v PC, tak na mobilním telefonu.

autor: Tomáš Poborský - PR manažer mládeže MFK Chrudim


Aktuality

  • Sotorník bude hostovat ve třetí rumunské lize

    17. 8. 2023, 12:34
    Chrudimský záložník Filip Sotorník se v mužstvu neprosadil a odchází na hostování do třetí rumunské ligy, jmenovitě do týmu ACS Foresta Suceava.
  • Hašek je na Dukle, na zkoušku přichází Kopáček

    30. 6. 2023, 06:27
    Další změny se udály v kádru MFK Chrudim. Smlouva skončila obránci Dominiku Haškovi, který odešel do týmu Dukly, na zkoušku naopak přichází ze slavistické rezervy Jakub Kopáček.