Celý tým nechal na hřišti všechno, hodnotí střelec vítězné branky Skohoutil

V úterní předehrávce 19. kola České ligy dorostu si naši mladíci z U19 vyšlápli na tým pražské Sparty. Po výborném výkonu, především ve druhém poločase, si tak připsali velmi cenné tři body. Za povedeným utkání se ohlíží střelec rozhodující branky, útočník Patrik Skohoutil.

Patriku, jak bys zhodnotil vítězné utkání proti Spartě?

Utkání se nám povedlo. Celý tým nechal na hřišti všechno. Makali jsme od první minuty až do konce zápasu. Vrátilo se nám to na výsledku. Trochu mě zaskočilo chování sparťanských hráčů na konci utkání, kteří nám nepodali ani ruku.

Jak vám bylo po inkasované brance na začátku druhého poločasu, kdy šel soupeř do vedení. Jistě to musela být pro tým rána?

Po inkasované brance se naše hra kupodivu zvedla, a byli jsme lepším týmem. Vytvářeli jsme si gólové šance, to se nám vrátilo v podobě dvou zasloužených branek.

Ty sám jsi vstřelil vítěznou branku. Mohl bys přiblížit, jak k ní došlo?

Hostující brankář se pokusil o dlouhý balón, ale při jeho smůle trefil našeho spoluhráče, který mi balón posunul a já z půlky hřiště přehodil brankáře. Díky bohu to tam spadlo.

Druhé důležité vítězství v řadě. Panuje nyní v týmu pohoda?

Ano, v týmu panuje velmi dobrá nálada, ale už je to za námi a je čas se soustředit na další utkání, které hrajeme v neděli s Pardubicemi. Tento zápas pro nás bude znamenat ještě více, protože je to derby.

Jak jsi zmínil, v neděli nás čeká derby proti Pardubicím. Jaký očekáváš zápas?

Na tento zápas se všichni těšíme. Od tohoto utkání si slibujeme hodně. Jdeme si jednoznačně pro tři body, uděláme pro to vše.

Tabulka ligy

2. MFK Vyškov 24 40:28 43
3. FC SILON Táborsko 24 35:22 39
4. SK Sigma Olomouc B 24 34:35 39
5. MFK Chrudim 24 39:38 34
6. SK Líšeň 2019 24 29:29 33
7. FK Příbram 24 25:31 33
8. AC Sparta Praha B 24 43:41 32

Aktuality

  • Sotorník bude hostovat ve třetí rumunské lize

    17. 8. 2023, 12:34
    Chrudimský záložník Filip Sotorník se v mužstvu neprosadil a odchází na hostování do třetí rumunské ligy, jmenovitě do týmu ACS Foresta Suceava.
  • Hašek je na Dukle, na zkoušku přichází Kopáček

    30. 6. 2023, 06:27
    Další změny se udály v kádru MFK Chrudim. Smlouva skončila obránci Dominiku Haškovi, který odešel do týmu Dukly, na zkoušku naopak přichází ze slavistické rezervy Jakub Kopáček.