Šance jsme si tvořili, chyběla střelba, mrzí Kejře

Domácí duel proti Líšni, která aktuálně vévodí tabulce F:NL, skončil bez branek, a to znamená první bod pro Chrudim z domácího utkání. Střídaný Marek Kejř odpovídal třeba na to, jaké je naskočit do rozehraného zápasu bez rozcvičení, nebo proč neměli chrudimští fotbalisté tolik vyložených šancí.

Jak bys zhodnotil utkání?
Myslím si, že jsme byli vyrovnaným soupeřem. Věděli jsme, že Líšeň má vysoké hráče, a tudíž to bude hodně soubojové, ale myslím si, že souboje, které jsme s nimi absolvovali, jsme ve většině úspěšně zvládali

První poločas jste byli lepším týmem na hřišti, čím si myslíš že to bylo?
Dobře jsme do toho vlétli. Bylo to hlavně o těch soubojích, také jsme vyhrávali odražené balóny, což bylo důležité, jelikož většinou dokázali tu hlavu vyhrát. Měli jsme většinu poločasu míč pod kontrolou, takže tohle byly podle mě ty hlavní aspekty.

Jaké to bylo naskočit ještě před poločasem do rozjetého zápasu víceméně bez rozcvičení?
Bylo to nepříjemné a bál jsem se toho trochu, protože jsem docela dlouho nehrál, ale myslím si, že jsem se docela rychle chytil, a pak už to šlo docela jednoduše.

Když jsi přišel na hřiště, tak hra Chrudimi směrem dopředu poměrně ožila. Byl jsi na začátku několika slibných akcí, ale těch gólovek tam moc nebylo? Jak si to vysvětluješ?
Myslím si, že jsme si to vždycky dobře vytvořili, ale v situaci, když už jsme měli střílet, jsme se snažili hledat ještě lepší varianty, takže podle mého názoru jsme to měli občas zkusit propálit a celkově více střílet.

Tabulka ligy

2. MFK Vyškov 23 39:27 42
3. FC SILON Táborsko 23 34:21 38
4. SK Sigma Olomouc B 23 32:34 36
5. MFK Chrudim 23 38:35 34
6. SK Líšeň 2019 23 28:27 33
7. AC Sparta Praha B 23 42:38 32
8. FK Příbram 23 24:30 32

Aktuality

  • Sotorník bude hostovat ve třetí rumunské lize

    17. 8. 2023, 12:34
    Chrudimský záložník Filip Sotorník se v mužstvu neprosadil a odchází na hostování do třetí rumunské ligy, jmenovitě do týmu ACS Foresta Suceava.
  • Hašek je na Dukle, na zkoušku přichází Kopáček

    30. 6. 2023, 06:27
    Další změny se udály v kádru MFK Chrudim. Smlouva skončila obránci Dominiku Haškovi, který odešel do týmu Dukly, na zkoušku naopak přichází ze slavistické rezervy Jakub Kopáček.