Další domácí souboj, dorazí Vyškov

Nabitý kalendář fotbalistů Chrudimi nekončí, právě naopak. Do konce soutěž zbývá pět zápasů a chrudimští hráči budou pravidelně nastupovat do utkání stylem středa - víkend. Další zkouškou je domácí souboj proti Vyškovu, ve kterém se bude hrát o "šest" bodů. Pokud totiž Chrudim vyhraje, na soupeře se bodově dotáhne.

Chrudim má formu a výrazně tím napravuje zpackaný podzim. Již sedm zápasů v řadě nepoznala pachuť porážky a na jaře prohrála jen jediný zápas. Výborně pracující obrana je základem úspěchu, Chrudimští však trochu pokulhávají ve střílení branek, nicméně i díky dvě remíza 0:0 z posledních dvou zápasů se drží na třináctém místě tabulky s dvoubodovým náskokem na zatím sestupující Ústí nad Labem.

Vyškov má na svém kontě třicet bodů, o tři více než Chrudim. Jenže na jaře to zatím v podání nováčka není příliš dobré. Na začátku jara z toho sice byly tři výhry, nyní však Vyškovští již šest zápasů v řadě na tříbodový zisk čekají. Pokud by se jim naplno povedlo bodovat v Chrudimi, s největší pravděpodobností by to stvrdilo jejich záchranu. To porážka by přidělala pořádné komplikace.

Zápas mezi Chrudimí a Vyškovem startuje v sobotu 30.4.2022 v 10:15 a sledovat ho můžete zde.

Tabulka ligy

1. FC Vysočina Jihlava 1 2:1 3
2. MFK Vyškov 1 2:1 3
3. MFK Chrudim 1 0:0 1
4. SK Líšeň 2019 1 0:0 1
5. FK Příbram 1 1:2 0
6. SFC Opava 1 1:2 0
7. :

Aktuality

  • Sotorník bude hostovat ve třetí rumunské lize

    17. 8. 2023, 12:34
    Chrudimský záložník Filip Sotorník se v mužstvu neprosadil a odchází na hostování do třetí rumunské ligy, jmenovitě do týmu ACS Foresta Suceava.
  • Hašek je na Dukle, na zkoušku přichází Kopáček

    30. 6. 2023, 06:27
    Další změny se udály v kádru MFK Chrudim. Smlouva skončila obránci Dominiku Haškovi, který odešel do týmu Dukly, na zkoušku naopak přichází ze slavistické rezervy Jakub Kopáček.