Chrudim jede do Třince. Vrána věří opět ve vítězný pokřik

Po podzimní dohrávce se již naplno rozběhne jarní část FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. A před Chrudimí je velmi důležitý zápas. V souboji čtrnáctého s patnáctým týmem tabulky se představí na půdě FK Fotbal Třinec.

Chrudimští fotbalisté zvládli vstup do jarní části sezony, když v dohrávce nastříleli do sítě Vlašimi čtyři branky a tím získali první, leč velmi důležité, tři body. „Nálada byla v kabině po zápase super. Jsme všichni moc rádi, že jsme vyhráli. V kabině nervozitu ani moc nepociťuji, víme, co je náš cíl a to je záchrana," okomentovala pocity po prvním vítězství jedna ze zimních akvizic Michal Vrána.

Právě on výrazně chválil, stejně jako ostatní aktéři z chrudimské kabiny, výkon v prvním utkání. „Myslím, že jsme splnili vše co nám trenéři řekli. Vždycky se nějaká chybička najde, ale byl to povedený výkon od celého týmu. Podle mě se lépe začít nedalo," radoval se Vrána. I jemu samotnému se vstup do soutěže velmi vydařil, v utkání s Vlašimí se totiž podílel hned na třech gólech. Dva připravil pěknými asistencemi a sám navíc vstřelil i branku. „Jsem strašně moc rád, že hned při prvním startu v novém týmu se mi povedlo přispět k vítězství gólem a dvěmi asistencemi. Je to dobrý start a jen v tom pokračovat v dalších zápasech," přeje si.

Myšlenky jeho a i celého týmu již nyní míří směrem na Třinec. „Pro nás je důležitý každý zápas, který nás čeká. Třinec je náš další soupeř a uděláme vše proto, abychom bodovali," nabádá Michal Vrána a dodává: „Určitě to bude velmi bojovné utkání. Hřiště ještě po zimě nejsou úplně v top stavu, ale je to pro oba týmy stejný. A ten, kdo se s tím lépe popasuje tak uspěje. Věřím, že si po zápase zakřičíme vítězný pokřik," uzavírá chrudimský záložník Michal Vrána!

Utkání startuje na stadionu Rudolfa Labaje v sobotu 5.3.2021 ve 14 hodin.

Tabulka ligy

2. MFK Vyškov 24 40:28 43
3. FC SILON Táborsko 24 35:22 39
4. SK Sigma Olomouc B 24 34:35 39
5. MFK Chrudim 24 39:38 34
6. SK Líšeň 2019 24 29:29 33
7. FK Příbram 24 25:31 33
8. AC Sparta Praha B 24 43:41 32

Aktuality

  • Sotorník bude hostovat ve třetí rumunské lize

    17. 8. 2023, 12:34
    Chrudimský záložník Filip Sotorník se v mužstvu neprosadil a odchází na hostování do třetí rumunské ligy, jmenovitě do týmu ACS Foresta Suceava.
  • Hašek je na Dukle, na zkoušku přichází Kopáček

    30. 6. 2023, 06:27
    Další změny se udály v kádru MFK Chrudim. Smlouva skončila obránci Dominiku Haškovi, který odešel do týmu Dukly, na zkoušku naopak přichází ze slavistické rezervy Jakub Kopáček.