Vzhůru na fotbal! Jak získám vstupenku?

Fanouškům je k dispozici několik desítek vstupenek na utkání FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY mezi MFK Chrudim a FK Dukla Praha! Níže naleznete návod, jakým způsobem si vstupenku zarezervovat a co ke vstupu potřebujete! Do areálu nebudete vpuštěni bez platného, laboratoří ověřeného testu a vyplněného formuláře. Permanentkáři mají vstupenku na utkání zajištěnou automaticky.

Jak získat vstupenku?

- Zaslat email na dejnozka@mfkchrudim.cz, v němž bude obsaženo:

  • Vaše jméno či jména (1 vstupenka = 1 jméno)

Následně Vám bude zasláno potvrzení o tom, zda na vás vstupenky zbyly či nikoliv. Zároveň vám zašleme instrukce k zápasu, v příloze naleznete formulář, který je nutné vytisknou, vyplnit a předat pořadatelům při vstupu na stadion.

Při vstupu na stadion odevzdat pořadateli formulář, podrobit se změření teploty a prokázat se:

• negativním výsledkem RT-PCR testu na přítomnost viru SARS-CoV-2 ne starším 48 hodin

• negativním výsledkem POC antigenního testu na přítomnost antigenu viru SARS-CoV-2 ne starším 48 hodin – ověřen laboratoří

• certifikátem Ministerstva zdravotnictví ČR o provedeném očkování proti onemocnění COVID-19 a od aplikace druhé dávky očkovací látky v případě dvoudávkového schématu podle souhrnu údajů o léčivém přípravku (dále jen „SPC“) uplynulo nejméně 14 dní, nebo od aplikace první dávky očkovací látky v případě jednodávkového schématu podle SPC uplynulo nejméně 14 dnů

• dokladem (lékařskou zprávou) o laboratorně potvrzeném onemocnění COVID-19, uplynutí doby izolace podle platného mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví, a že od prvního pozitivního POC antigenního testu na přítomnost antigenu viru SARS-CoV-2 nebo RT-PCR testu na přítomnost viru SARS-CoV-2 neuplynulo více než 90 dní.

Test musí předložit všichni účastníci utkání starší 6 let. Pro všechny návštěvníky zápasu samozřejmě platí povinnost nošení respirátoru minimálně třídy FFP2 nebo KN95 bez výdechového ventilu, dodržovali rozestupy a dbali pokynům pořadatelské služby.

Prosíme fanoušky, aby dodržovali všechny pokyny. V případě porušení pravidel hrozí klubu vysoké pokuty. Děkujeme.

POZOR! Kapacitu stadionu je možné celkově naplnit jen z 10%, k dispozici tak je jen minimum vstupenek!

Tabulka ligy

5. SK Líšeň 2019 20 22:22 28
6. FC Zbrojovka Brno 19 26:23 27
7. FC Sellier & Bellot Vlašim 19 24:21 27
8. MFK Chrudim 19 31:30 27
9. FC Vysočina Jihlava 19 29:26 26
10. SK Sigma Olomouc B 19 24:30 26
11. SFC Opava 19 20:21 25

Aktuality

  • Sotorník bude hostovat ve třetí rumunské lize

    17. 8. 2023, 12:34
    Chrudimský záložník Filip Sotorník se v mužstvu neprosadil a odchází na hostování do třetí rumunské ligy, jmenovitě do týmu ACS Foresta Suceava.
  • Hašek je na Dukle, na zkoušku přichází Kopáček

    30. 6. 2023, 06:27
    Další změny se udály v kádru MFK Chrudim. Smlouva skončila obránci Dominiku Haškovi, který odešel do týmu Dukly, na zkoušku naopak přichází ze slavistické rezervy Jakub Kopáček.